tisdag 15 mars 2011

Slingan, försök 1

Idag var det äntligen premiärdags i slingan. Ett varv runt Sportfältet med start utanför Maserhallen. 2975 meter av is, slask, grus, blod, svett, tårar och till och med lite asfalt vissa bitar.

Kände mig pigg i benen och tyckte jag sprang på ganska hyfsat även om hjärta och lungor inte riktigt hänger med ännu. När jag såg min tid började jag dock fundera på om det var något fel på klockan. 13.03 är ungefär en minut sämre än vad jag hoppats och två minuter sämre än vad jag vet att jag haft på samma slinga tidigare! Otroligt att man kan bli så dålig bara genom att inte göra någonting!

Straffade kroppen genom att köra ytterligare några korta intervaller efter att jag vilat en stund. 3 x 2 minuter ungefär. Total träningstid inklusive uppvärmning och nedjogg: 0.50h.

2 kommentarer:

Nils sa...

Se det positiva, det är en bra referenstid!

Leif sa...

Som sagt. Tänk positivt!

Du är i alla fall bättre än Erik S(egerstedt) var i första testen. Hans första tid tror jag ärligt jag skulle kunna slå.

Rundan på Sportfältet tror jag dock inte jag fixar lika snabbt som Dig - så du är klart bättre än en snart 60-årig föredetting ;)