onsdag 27 juni 2007

Plan

Här är det meningen att jag ska försöka skriva lite om vad jag gör under sommaren och kanske även lite andra funderingar. Förhoppningsvis kan det intressera någon.

Min tidsplan ser ut ungefär så här:

Under våren och fram till nu så har jag jobbat en del med att färdigställa kartan i Gyllbergen som ska användas för Gyllbergsloppet 18 augusti i år. Tävlingen är avslutning på Silva Juniorcup vilket betyder att Sveriges bästa juniororienterare kommer att vara på plats.

Midsommar - 23 juli: Kartritning runt Idkerberget söder om Borlänge. Jag kommer att rita en helt ny orienteringskarta som Stora Tuna ska arrangera tävling på i augusti 2008. Kartan kommer att sitta ihop med Gyllbergskartan. Eftersom jag är på hemmaplan så räknar jag med att kunna rapportera ganska ofta om hur kartritningen går. Förvänta er dock inga stora kartprov eller avslöjanden om terrängen, lite hemligt ska det vara när tävlingsområdet är helt nytt.

24 juli - 1 augusti: OO-Cup (Slovenska 5-dagars). Jag är anmäld och kommer att åka dit men det är lite tveksamt om doktorn tillåter att jag tävlar.

2 augusti - mitten av augusti: Lite mer kartritning i Idkerberget och kanske lite semester?

Cirka mitten av augusti - mitten av september: Kartritning i Kaukasusområdet. Jag kommer att tillsammans med en ukrainsk kartritare se till att det finns kartor att springa på i höst när Peo Bengtssons välkända Höst-Öst-resa firar 40 årsjubileum med att åka en extra lång resa runt Svarta havet. Läs om resan på: http://www.wwop.se . Meningen är att det ska bli någon form av orienteringskartor i samtliga länder i regionen, dvs Georgien, Armenien, Iran och Azerbaijan. I åtminstone Georgien och Armenien finns också förhoppningen om att de nya kartorna ska få orienteringssporten att växa. Planerna för hur kartritningen ska gå till är fortfarande lite oklara, mer om detta så småningom.

24 september: Tillbaka på jobbet igen.

I mån av tid och internettillgång så ska jag försöka skriva här ganska ofta, men kanske inte riktigt varje dag.

Inga kommentarer: